Hétfő, 23:26
Szia Krizbo!  Szeretnék kérni két realistic-stílusú grafikát Darth Talonról, a haverjaimnak, legkésőbb szerda reggelre.  Előre is köszi! Eszti
Kedves Eszti! Köszönöm a megkeresést, a grafikák ára, tekintettel a szűkös határidőre, 150 000... nem. Mennyi legyen. Két rajz, tulajdonképpen csak egy nap van rá...250 000...de azt meg nem fogja kifizetni. És még az is kevés ha jobban belegondolok. Meg amúgy is, mi az, hogy a “haverjaimnak”? Ennyire lebecsüli munkámat? Baszki. Én nem becsülöm meg igazán a munkámat ha ezt elvállalom! Na jó...
Kedves Eszti! Nagyon köszönöm a megkeresésed, bevallom, nem, hiszem, hogy el tudom vállalni a feladatot, nem igazán fér bele az időmbe a... amúgy mi az, hogy realistic-stílusú? Boris Vallejo-ra gondol? Vagy ilyen concept artos stílusra? De hát nem is csinálok olyat! Mondjuk ezzel tisztában kéne lennie. Ezt is bele kéne írni. Tehát: ...nem igazán fér bele az időmbe és az a helyzet, hogy nem is ilyen stílusban rajzolok általában. Szóval remélem megérted hogy... na jó állj. Azt fogja hinni, hogy nem tudom megcsinálni. Pedig amúgy szerintem megtudnám. Nem annyira bonyolult.  Airbrush-toolt amúgy is tök rég használtam. Meg tulajdonképpen ha AI-val feldobok egy alapot, esetleg kiveszek egy screenshotot az Ahsoka-ból akkor meg tudok vele lenni egy nap alatt. Meg amúgy kéne pénz... de basszus úgyse fizeti ki! Mondjuk ezt nem fogom megtudni, ha nem adok neki árajánlatot. Na jó. Kezdjük elölről.
Kedves Eszti! Köszönöm a megkeresésed, szívesen készítek neked két ilyen grafikát! Tekintettel a szoros határidőre – normális esetben a realistic-stílusra heteket-hónapokat szánunk :) – kétszeres szorzóval tudom elvállalni a feladatot ami... Állj. Nincs is Eszti nevű ügyfelem. Azt hiszem álmodon. Én most alszom! Mi a szar ez? Kaptam volna, egy e-mailt lefekvés előtt, amit csak felületesen olvastam el? Nem rémlik. Vagy akkor már ott tartunk, hogy a telefonom az éjjeliszekrényemről az álmaimba forwardolt egy levelet? Tulajdonképpen fázom kicsit azt hiszem. Mondjuk az érdekes lenne, ha álmomban olvasnám a leveleimet. Vajon az történik, hogy az agy képes dekódolni az elektromágneses jelek képében érkező üzeneteket? Azt hiszem fázom.
Krizbo szemét lassan megtöltötte a sötétkék egy különleges árnyalata, ami kizárólag napfelkelte előtt, a pára illatával érkezik meg a korán kelőkhöz.  A HÉV transzformátorainak kattogó hangját hozta a hajnal. A mobiltelefon vakító fehér fényéből kibomlott a Gmail alkalmazás ami még Dark Mode-ban is kisütötte a szemét. Nem vol semmiféle levél, semmilyen Esztitől. Krizbo nem ismert semmilyen Esztit – vagy legalábbis nem annyira, hogy ilyen e-mailt kapjon tőle. Pontosan tudta, hogy innen nincs visszaút, nem fog tudni visszaaludni.
Kábé húsz percen keresztül céltalanul pörgette a instagramját, doom scrolling, így hívják az ilyet. Majd mikor felismerte, mennyire nem vezet sehova ez a tevékenység, energikusan – de természetesen halkan, hogy a mélyen alvó párját Krisztit fel ne ébressze – felugrott az ágyból. A mozdulat közben felkapott egy pólót az ágy mellett felhalmozott, tiszta ruhákból álló, kisebb dombbá összeálló kupacból.  Kávét nem főzött – a daráló hangja zavarná kedvesét. Ellenben a hűtőben egy egész polcot töltöttek meg a ClubMate-s üveket, szóval egy hűs itallal a kezében nekiállt legépelni az álmát és közben elgondolkodott azon, melyik barátjának küldi majd el a leiratot, azzal a mondattal kiegészítve, hogy Hallod mennyire van PTSD-m ha azt álmodtam, hogy kaptam egy levelet ami úgy kezdődött:
Szia Krizbo!  Szeretnék kérni két realistic-stílusú grafikát Darth Talonról...

Back to Top